Formules

Welke formule past het beste bij jou?

Softie

1

maand

€110/per maand

Worker

3

maand

€99/per maand

Worker

6

maand

€94/per maand

Beast

12

maand

€89/per maand

Beurtenkaart

10

beurten

€140

Onze formules zijn transparant en flexibel, zonder verplichtingen op lange termijn. 

Try-out (gratis proefles)
Niet helemaal zeker of het wel wat voor jou is? Test het uit tijdens een gratis proefles. Deelnemen kan twee keer per week, met een beginnersgroepje van maximum 6 personen.
Schrijf je in voor een gratis try-out les 

Startlessen
Smaakt het naar meer? Dan kan je éénmalig onze StartMaand nemen.  Voor €95 kan je 1 maand lang ongelimiteerd komen trainen.  Je neemt in je eerste week deel aan 3 startlessen, waarin je alle basisbewegingen leert kennen.  Nadien sluit je aan bij de "gewone" lessen. Wie ervaring heeft met functional fitness en/of crossfit mag deze tussenstap overslaan en meteen in de gewone lessen duiken. Na deze intro maand schakel je over op de abonnementsformule die het best bij je past.

Afwezigheid & overmacht
Ben je even knock-out door een blessure of zit je vast in het buitenland door een uitbarsting van de Eyjafjallajökull of je lief? Een bewijsje van overmacht verlengt je lidmaatschap met de duur van je afwezigheid.

Liever maatwerk?

Personal Training

Revalideer je na een blessure of heb je een zeer specifieke doel voor ogen? Jouw persoonlijke coach stelt je op basis van een intakegesprek een programma op dat je 100% op het lijf geschreven is. Dankzij een persoonlijk beweegplan en intensieve 1-op-1 trainingen bereik je zoveel meer op korte termijn.

Interesse of vragen, stuur een mailtje naar:
team@crossfitcargo.be
Contactformulier

Voedingsadvies

Wil je op een gezonde manier afvallen of functioneler gaan eten om je sportprestaties te verbeteren? Een gebalanceerde voeding is de basisbrandstof voor energie en herstel. Veel CrossFitters zweren bij het paleodieet, maar vergeten soms wat bij te sturen. Coach Pieter helpt je een eetpatroon op te bouwen op basis van jouw leefgewoonten, dagritme en intoleranties of specifieke eisen.

Meer info of vragen? Mail naar :
pieter@crossfitcargo.be
Contactformulier