Strong, inside & out

We maken je sterker, zowel fysiek als mentaal. Grenzen verleggen, werk verzetten, weerstand opbouwen & je weerbaarheid vergroten.

Schrijf je in voor een gratis les en ontdek wat Strong voor jou kan beteken!

Een nieuwe vorm van fitness

Een uitdaging voor lichaam én geest

Wat?

Groepstrainingen met de focus op kracht.  Sterker worden zowel fysiek als mentaal, in open lucht!

Waar?

De wereld is onze speeltuin, al gaan we vooral spelen op en om Dok Noord te Gent, zodat jullie ook kunnen gebruik maken van onze douches en kleedkamers bij CrossFit Cargo.

Wanneer?

Op dinsdag- en donderdag avond en op zaterdag namiddag

Samen

Want alleen is maar alleen

Door samen te trainen haal je het beste in mekaar naar boven!  Je geeft mekaar dat extra duwtje in de rug om toch nog die ene extra meter af te leggen of die laatste herhaling te voltooien.  Train je liever alleen?  Dan is het personal training aanbod van CrossFit Cargo mogelijk iets voor jou!

Buiten

Want we zitten al genoeg tussen vier muren

Net zoals planten zonlicht & lucht nodig hebben om te groeien, zo hebben ook wij zonlicht & buitenlucht nodig om optimaal te presteren.  We zitten vaak al genoeg binnen tussen vier muren, al dan niet achter glas.  Wij kiezen er voor om buiten te trainen, bij mooi en minder mooi weer.  Zo trainen we meteen ook jouw weerstand, twee vliegen in één klap!

Begeleid

Omdat je niet alles kan weten

Je wil wel sporten maar weet niet steeds wat gedaan?  Doe ik die oefening wel goed?  Ik voel dit of dat, is dat normaal?  Train ik wel optimaal?  Veel vragen als je alleen gaat trainen, vragen die een ervaren coach voor jou kan beantwoorden!  We trainen in een beperkte groep zodat jij voldoende persoonlijke aandacht krijgt van de coach.  En indien nodig ook dat kleine extra duwtje als het eens wat minder gaat!

Drop-in

Voor wie heel sporadisch eens komt trainen

​11

/keer

  • Kleedkamers
  • Douches
  • Professionele begeleiding
Crossfit cargo lid

Alle leden van CrossFit Cargo kunnen steeds deelnemen aan de STRONG lessen zonder meerkost

vanaf €

89

/maand

  • Kleedkamers
  • Douches
  • Deelname aan alle CrossFit Cargo lessen
  • Trainen 7 op 7
  • Groepslessen vanaf 7u 's ochtends

Kom gratis een keer proberen!

Wat heb je te verliezen?  Schrijf je snel in en kom gratis een keer mee sporten!

Over STRONG by Cargo

In 2016 gingen wij,  Eline & Pieter, van start met CrossFit Cargo op Dok Noord.  Ons doel?  Een sportieve thuis creëren voor jong & oud, groot & klein die graag fitter door het leven zouden gaan.  Onze missie is mensen helpen op weg naar een fitter & gezonder leven, in een aangenaam kader omringd door gemotiveerde mensen.

Copyright by 2019 - All Rights Reserved.
>